Hei håndball J02 deltok på Makarska Cup i Kroatia

[et_pb_section bb_built=»1″][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»3.12.1″]

Hei Håndball J02 var i slutten av juni en uke i Kroatia der de deltok på Makarska Cup, og fikk seg minner for livet!

24.juni dro et reisefølge på 27 personer, hvorav 12 var håndballspillere på Hei, til Makarska i Kroatia. Cupen er for gutter og jenter i alderen 13-18 år, og det deltar lag fra ulike land i Europa. I år deltok hele 22 lag i cupen! Selve cupen varer i 5 dager, og kampene blir spilt både ute og inne.

I åpningskampen møtte Hei Urædd og vant 19-12. Ellers møtte de lag fra blant annet Kroatia, Litauen og Ungarn. Det ble både seire og tap, men Hei ble det nest beste norske laget i sin aldersgruppe, men kanskje viktigst av alt- Best i by’n!

Det å dra på Makarska Cup handlet derimot ikke bare om det sportslige, men minst like mye om det sosiale. I løpet av uken de var der ble det både håndball, strandliv, sol, regn, god mat og drikke, latter, glede, oppgitthet, slitne kropper, sykdom, full rulle, late dager og mye glede. Å reise til Makarska ga jentene felles opplevelser og minner de kan ha med seg resten av livet. Dette bidrar til samhold og gode relasjoner – både blant spillerne og de voksne som var med!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.12.1″ src=»https://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/08/felles-middag-håndball.jpg» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.12.1″ src=»https://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/08/håndball-kroatia.jpg» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.12.1″ src=»https://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/08/parade-3-håndball.jpg» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen