Leie klubbhuset

HEI klubbhus ligger flott til i Lundedalen på Heistad i Porsgrunn Kommune. Klubbhuset leies ut til deg som trenger flotte moderne lokaler til møter, konfirmasjoner, bryllup eller andre ulike jubileum og arrangementer.

Ta kontakt for en uforpliktende visning
Send epost til post@hei-il.no

Vaktmester klubbhus tlf: 40 82 70 31

Klubbhuset 1. etasje – Sal 1

Lokalet er på 258m2 og har mange vinduer som gir mye naturlig lys. I sal 1 er det plass til 175 personer. Salen har scene, høykvalitets prosjektor, piano og tilhørende musikk- og høyttaleranlegg.

For mer informasjon om lokalene på vårt klubbhus: reklame (PDF)

Utleiepris for Sal 1 (1. etasje):

Hverdager:

Mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag: kr  3 400,-

Helg:

1 dag (fredag, lørdag eller søndag) kr 4 500.

2 dager (fredag + lørdag eller lørdag + søndag) kr 6 000,-

3 dager (fredag + lørdag + søndag) kr 7 500,-

I tillegg kommer oppvask kr 300,- pr time og renhold kr 1 200,-

Leie av bankett stoler til bryllup Kr 2000 pr helg (Våre vanlige stoler er inkludert i leiepris)

*I tillegg kommer oppvask/rengjøring: 300,- pr time

Klubbhuset 1. etasje – Sal 2

Sal 2 er på 170m2 og er velegnet for alle slags møter og seminarer, bryllup, konfirmasjon, begravelser, julebord, jubileer og andre større og mindre anledninger. Sal 2 kan romme middagsselskaper på inntil 100 personer, og ligger også i tilknytning til vår foaje som egner seg meget godt til pauseområde.

For mer info om lokalene på vårt klubbhus: reklame (PDF)

Utleiepris for Sal 2 (1. etasje):

Hverdager:

Mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag: kr  3 000,-

Helg:

1 dag (fredag, lørdag eller søndag) kr 4 000.

2 dager (fredag + lørdag eller lørdag + søndag) kr 5 500,-

3 dager (fredag + lørdag + søndag) kr 6 000,-

I tillegg kommer oppvask kr 300,- pr time og renhold kr 1 200,-

Klubbhuset 1. etasje – Sal 3

Sal 3 er på 87m2 og har plass til 60 personer. Salen passer ypperlig for sammenkomster du ikke har plass til hjemme, som feiring av konfirmasjoner, barnedåp eller navnedager. I tillegg til å være et utmerket lokale for familiefester passer salen selvfølgelig også godt til både møter, kurs og konferanser.

For mer informasjon om lokalene på vårt klubbhus: reklame (PDF)

Utleiepris for Sal 3 (1.etasje):

• Leie 1 dag: 2600,-
  • Leie hele helgen: 4500,-
  • Leie lørdag + fredag eller søndag: 3900,-

*I tillegg kommer oppvask/rengjøring: 300,- pr time

Klubbhuset 2. etasje – Sal 4 (Loftstuen)

Loftstuen har plass til inntil 40 personer. Det lyse og lune lokalet har åpen kjøkkenløsning med frittstående kjøkkenøy, egen veranda og passer ypperlig til konfirmasjoner, jubileumsfester, kurs- og møtevirksomhet. Kjøkkenet inneholder oppvaskmaskin, kokeplater , kjøleskap, mikrobølgeovn og dekketøy til 40 personer.

Sal 4 (2. etasje):
Loftstuen er på 68 m2 og tar maks 40 personer. Leietaker står selv ansvarlig for oppvask.

• Leie 1 dag: 2100,-
  • Leie hele helgen: 4000,-
  • Leie lørdag + fredag eller søndag: 3100,-

For mer info om lokalene på vårt klubbhus: reklame (PDF)

Banken Café leverer mat til ditt arrangement

Ta kontakt med Banken på mail for mer informasjon, eller andre forespørsler. De hjelper dere gjerne med maten til deres arrangement, også om du har andre ønsker enn det som er nevnt nedenfor.

bankencafe@gmail.com

Rull til toppen