Seniorlauget inviterer til hyggekveld fredag 1. april kl 19.00

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»Row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Text» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Seniorlauget inviterer til hyggekveld fredag 1. april kl 19.00

Tor Kjetil Gardaasen

Ferieliv på TELEMARKSKYSTEN

Avslapning og nytelse eller sosialt meningsladet teater?

Hver sommer inntar en egen folkestamme telemarkskysten. Denne stammen, feriefolket, foretar seg en rekke forunderlige ting. De går rart kledd, de kjører i merkelige farkoster, og de utfører ritualer som kan fremstå som besynderlige og uforståelige. Hvorfor går alle i Kragerø med seiljakke om sommeren og ingen i Brevik? Hvorfor skal det grilles i ferien, og hvorfor er det alltid mannen som griller? Hvorfor ser millionhyttene ut som loppemarkeder innvendig? Foredraget handler om å prøve å forklare og forstå feriefolks liv og virksomhet på Telemarkskysten gjennom fire hektiske sommeruker.

 

Etterpå skal dere få mat og drikke for kr. 150

Resten av kvelden koser vi oss med trivelig prat og åpen bar.

 

Velkommen

 

Påmelding seinest onsdag 30.mars til

Tore Pedersen tlf. 464 73 152      pedersen.bukta@gmail.com

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen