23.januar begynner Skikarusellen!

[et_pb_section bb_built=»1″ fullwidth=»off» specialty=»on»][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text _builder_version=»3.0.67″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

IL Hei Skigruppe inviterer til Skikarusell i Skileikanlegget, innerst i Lundedalen på Heistad.

Skikarusellen passer for alle barn fra 2 år og oppover, og det vil være løyper fra 300m til 1,5km.

Fra 23.januar vil det være Skikarusell hver tirsdag, med oppstart kl. 18.00.

Påmelding skjer fra kl 17.30, og de som melder seg på først får også starte først.

De som ikke ønsker tidtaking kan starte mellom 17.45 og 18.00.

Startkontingenten er 50 kroner, og det blir premier og startnummer til alle i hvert løp!

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=»3.0.93″ background_layout=»light»]

Resultater for de som gikk på tid er nå klare!

Se resultatene her (PDF)

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ specialty_columns=»2″][et_pb_row_inner admin_label=»Rad»][et_pb_column_inner type=»4_4″ saved_specialty_column_type=»1_2″][et_pb_image _builder_version=»3.0.67″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2017/12/Bilde1-ski.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» /][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][et_pb_row_inner admin_label=»Rad»][et_pb_column_inner type=»1_2″ saved_specialty_column_type=»1_2″][et_pb_image _builder_version=»3.0.67″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2017/12/Bilde3-ski.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» /][/et_pb_column_inner][et_pb_column_inner type=»1_2″ saved_specialty_column_type=»1_2″][et_pb_image _builder_version=»3.0.67″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2017/12/Bilde4-ski.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» /][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][et_pb_row_inner admin_label=»Rad»][et_pb_column_inner type=»4_4″ saved_specialty_column_type=»1_2″][et_pb_text _builder_version=»3.0.67″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

IL Hei Skigruppe ønsker alle velkommen!

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen