IL Hei søker trenere til barneturn!

[et_pb_section bb_built=»1″ fullwidth=»off» specialty=»off»][et_pb_row][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_text _builder_version=»3.0.67″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» custom_css_main_element=»background-size: cover;||outline: solid 1px #ff0505;||outline-offset: 10px;||»]

Interessert i å bli trener?

Send en e-post til post@hei-il.no
eller kontakt styreleder i Hei, Ole Christian Wiger Sørensen
på tlf 95 23 70 73 for ytterligere spørsmål

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text _builder_version=»3.0.67″ background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid»]

Idrettslaget Hei har mottatt mange forespørsler fra foreldre som ønsker å melde barna sine på turn, og vi synes det er synd at dette er noe vi ikke lenger kan tilby. I alle år har Idrettslaget Hei vært stolte av å tilby både fotball, ski, håndball og turn – og dette er noe vi ønsker å kunne begynne med igjen.

For å drifte en turngruppe er man avhengig av personer med tid, interesse og dugnadsvilje. Rett og slett ildsjeler som tar ansvar for å holde en slik gruppe i gang. Vi i Hei ønsker barneturn hjertelig velkommen, men mangler disse ildsjelene.

Dersom du eller noen du kjenner kunne tenke deg å være med å starte opp dette, og ta et lederansvar i turngruppa, håper vi at du tar kontakt med oss!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image _builder_version=»3.0.67″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/01/turn1.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» sticky=»off» align=»left» always_center_on_mobile=»on» border_style=»solid» force_fullwidth=»off» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen