I.L. Hei Ski forteller om en fantastisk sesong!

[et_pb_section bb_built=»1″][et_pb_row][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text _builder_version=»3.0.93″ background_layout=»light»]

Årets flotte vinter har ført til økt aktivitet i Hei ski-gruppe.
Thore Kornmo, treningsansvarlig for ski, forteller om den gode ski-sesongen:
Hver mandag kl. 18.00 har vi siden snøen kom vært opptil 10 barn i alderen 7-12 år i sving i skiløypa med både teknikktrening og skileik. Her er det for øvrig plass til flere. I dag er det bare gutter på treninga, men det må da også være noen jenter som liker å gå på ski? Her er i alle fall alle barn fra 7 -12 år som liker fysisk aktivitet og ski velkommen. I år fikk vi også for første gang på noen år arrangert skikarusell fra skihytta fire tirsdager fra slutten av januar og frem til vinterferien. Her var det 50 barn som var i full aktivitet på ski med startnummer på brystet. Premier og saft ble det også til alle.
Det har for øvrig vært, og er fortsatt, gode forhold i lysløypa. Mye Heistadfolk har vært å se langs sporet. Kommunen har som regel kjørt løypa 2 ganger pr. uke, mens skigruppas egen scooter har vært i sving når det har vært snøfall i helga. Prepareringen av løypa vil fortsette framover så lenge det er snø. Informasjon om når løypa kjøres opp legges ut på kommunens hjemmeside, samt at det også legges ut en del info om løypekjøring og skitrening på Hei skigruppe på Facebook.
På bildet ser vi skikarusellens yngste deltaker, som deltok alle fire gangene!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.93″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/03/skigutt-e1521028719624.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen