Hei er videre i cupen!

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.0.47″][et_pb_row _builder_version=»3.0.47″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»2_3″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.0.93″]

Lagleder Christian Wright Thomassen oppsummerer kampen for dere som ikke hadde mulighet til å være der:

 

Hei – Urædd 2-0
Lasse Innleggen (Ole Sagarino)
Magnus Therkelsen (Fredrik Næss)
Gutta tok en meget solid seier i første kvalifiseringsrunde i cupen! Første omgang er relativt sjansefattig men vi tar ledelsen 1-0 når Ole Sagarino får slått inn til Lasse Innleggen som flikker ballen lekkert med hælen og i mål. Andre omgang starter med en gigantsjanse for Occean som kommer alene med keeper, Steffen Andersen redder mesterlig. Urædd har ballen mest og triller, men begge lag kommer til et par sjanser. Etter 57 min driver Næss flott frem og slår en lekker pasning gjennom hele forsvaret til Urædd og til Therkelsen som runder keeper og får lurt ballen rett over mållinjen! Etter dette presser Urædd på for redusering mens vi skaper farligheter på overgangen. Forsvaret spiller meget solid og kampen ender dermed med 2-0 seier! 
Andre kvalifiseringsrunde til cupen spilles onsdag 04.april, borte mot Halsen. 
GreenArmy!🍀

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/03/heiuræddnm.jpg» _builder_version=»3.0.93″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen