Avtalen med Nye Veier er signert!

[et_pb_section bb_built=»1″ fullwidth=»off» specialty=»off»][et_pb_row][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text _builder_version=»3.0.106″ background_layout=»light»]

06.juni ble endelig avtalen mellom Nye Veier og Porsgrunn kommune, Porsgrunn Utvikling AS og Idrettslaget Hei signert.
Denne avtalen på 10 millioner sikrer at Hei kan satse videre og investere i anlegget vårt!
Dette vil styrke både håndball, fotball og ski og gjøre at vi kan ivareta breddeidretten på Heistad. Vi håper alle medlemmene våre setter pris på de tiltakene vi har igangsatt og som etter planen skal være ferdig i løpet av høsten.
Arbeidet er allerede godt i gang her på Hei, og på bildene ser du det som skal bli utvidet parkeringsplass og ny 11’er bane!
Avbildet er også styreleder i Hei, Ole Christian Wiger Sørensen, som gleder seg over alt det vi skal få til fremover!

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=»3.0.106″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/06/parkeringsplass.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image _builder_version=»3.0.106″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/06/ole-christian-med-kontrakt-nye-veier.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][et_pb_image _builder_version=»3.0.106″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/06/ny-11er-bilde.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen