Innkalling til Årsmøte

Innkalling til Årsmøte
Hovedstyret innkaller herved til Årsmøte for IL HEI.
Årsmøtet avholdes onsdag 15. mars kl. 18.00 på HEI Klubbhus.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må være styret i hende senest onsdag 1. mars, som er 2 uker før årsmøtet. Saker kan sendes til mailadresse post@hei-il.no eller sendes som brev til IL HEI, postboks 48 Skjelsvik, 3906 Porsgrunn. Det er ønskelig at vedlagte mal brukes, se vedlegg.

Fullstendig sakliste, med alle saksdokumenter, vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet. Alle saksdokumenter vil være tilgjengelig på kontoret i Klubbhuset, evt. ta kontakt med kontoret på post@hei-il.no

For å ha stemmerett, og kunne velges til verv, må man ha vært medlem av
IL HEI i minst en måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine forpliktelser til IL HEI.
Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøtet, regler om stemmerett, valgbarhet og forslagsrett, se Lovnorm for idrettslag (IL HEI) på vår nettside. Ved andre spørsmål som gjelder årsmøtet, kan idrettslaget kontaktes på post@hei-il.no
Velkommen!

Med vennlig hilsen
Styret
Idrettslaget HEI
www.hei-il.no
org.nr: 983 895 654

logo mail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen