Norway Cup kommer til Telemark 3-4 mars

[et_pb_section bb_built=»1″][et_pb_row][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_text _builder_version=»3.0.93″ background_layout=»light»]

Det blir gøy for både spillere, trenere, foreldre og fotballinteresserte når Norway Cup kommer på klubbesøk til Pors Grenland den 3 og 4 mars. Alle klubber i lokalmiljøet er invitert til to fantastiske dager med fullt program!

Arrangøren av «The Gathering» kommer med FIFA turnering, noen av de fremste spillerutviklerne i landet kommer med spillerutviklingkonsept, og mye mer!

Trykk her for fullt program og påmelding.

Ta kontakt med event@bsknc.no for spørsmål eller mer informasjon

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image _builder_version=»3.0.93″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/02/daa57f85-1ada-42f7-8c34-0ea487c33273.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen