21.mars møter Hei Urædd i NM-kvalifisering!

[et_pb_section bb_built=»1″ fullwidth=»off» specialty=»on» template_type=»»][et_pb_column type=»1_2″ specialty_columns=»2″][et_pb_row_inner admin_label=»Rad»][et_pb_column_inner type=»4_4″ saved_specialty_column_type=»1_2″][et_pb_text _builder_version=»3.0.93″ background_layout=»light»]

Det blir en ekte fotballthriller når Hei møter fjorårets tøffeste rival og opprykkslag, Urædd, på hjemmebane!

Kampen går av stabelen på Mortens Plass kunstgress kl 18.00.

Kiosken er åpen, og barn får gratis inngang! Pris for voksne er kr. 50,-

Still opp på Heibury og hei gutta frem!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][et_pb_row_inner admin_label=»Rad»][et_pb_column_inner type=»4_4″ saved_specialty_column_type=»1_2″][et_pb_button _builder_version=»3.0.93″ button_text=»Bli med på Facebook!» button_url=»https://www.facebook.com/events/1656051204434372/» url_new_window=»off» background_layout=»light» custom_button=»off» button_icon_placement=»right» /][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″][et_pb_image _builder_version=»3.0.93″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/02/fotball-NM.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][/et_pb_column][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen