Hei J13 vant Sandarcupen!

[et_pb_section bb_built=»1″][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»3.0.106″ background_layout=»light»]

Hei J13 vant i helgen Norges største helgeturnering og Norges nest største cup – Sandarcupen!

Både jentene og deres trenere, Kai Aurbekkholen og Eirik Lunde, er selvfølgelig veldig stolte- og det er vi i Hei også! Kai forteller at jentene gjorde en fantastisk innsats mot flere av Norges beste lag, og oppsummerer videre:

Det var hele 36 lag med i J13-klassen. Laget kom i en veldig tøff gruppe, der Norway Cup finalist Hyggen var en av motstanderne. Det samme var Flint og Oppegård. De to sistnevnte endte nummer 3 og 4 i gruppen, men kom begge til finalen i årets B-sluttspill. På søndagen startet vi med 1/16 dels finale mot Asker, der vi vant 1-0. Utover dagen ble to Høvik lag beseiret med 2 x 2-0, før Elverum ble slått 1-0 i semifinalen. I finalen møtte vi Nordstrand, som på veien hadde slått ut blant annet Norway Cup vinner Skeid. Her var Hei det beste laget og vant en fortjent seier, selv om seiersmarginen var på marginale 4-2 i cornere etter en ekstraomgang. Hei kunne slippe jubelen løs, etter å ha vunnet cupen uten å ha sluppet inn mål på fem sluttspillkamper.

I tillegg ble Hei sin spiller nummer 9, Hannah Aurbekkholen, kåret til finalens beste spiller!

Alle de 16 jentene har spilt sammen siden de var 5-6 år gamle og alle bidro på en fantastisk god måte gjennom turneringen. Dette ble en skikkelig lagseier. Tidligere i sesongen har laget vunnet Fossum Cup og tapt en finale i Bærums Verk og Haugar sin cup i våres. Så laget har ved flere anledninger vist at de kan kjempe godt mot de beste.

Heia Hei!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.106″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/08/bilde-2.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.106″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/08/bilde-1-e1534233943886.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][et_pb_text _builder_version=»3.0.106″ background_layout=»light» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image _builder_version=»3.0.106″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/08/bilde-3.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_video _builder_version=»3.0.106″ src=»http://www.hei-il.no/wp-content/uploads/2018/08/hei-vinner.mp4″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]